JUGO ISTRA 4-5.11.2014

Med dvema valoma v Novigradu
Med dvema valoma v Novigradu

Zelo dobra napoved vetra, naju je odpeljala v Istro na lov za valovi.  A napoved je kar držala, v torek je bilo za jadra 5.0 in večje deske. V sredo pa je jugo pojačal in vozili smo  od 4.0 do 5.3, ter wave deske. Bolj ta težki smo vozili 5.0 in leteli po zraku. Pa še malo slikic.

Continue reading

Tržič – Marina Julija 25.10.2014

Majice:Vojc (L), Matej(L-barva), Mirko(M in otroška( Egon (L in M), Pisk(M-barva!), Gorazd (M in ženska M barva!) Matjaž P.(M), Erik(L? + OTROŠKA roza viola), Igor (M + otroška), Danilo (xl+M), Trošt (M), David (M+OTROŠKA), Hozi (L), Čermelj (S), Matjaž (M).
Še ta teden zbiram, potem pa grem do Muri tisk. Majice so kvalitetnejše in sem jo jaz že stestiral in zdrži veliko pranj v centrifugi, edino prati je treba obrnjeno. Če nas bo več bomo dali delati sitotisk, drugače pa naredijo logo na ploterju in vtisnejo na majico. Cena majice bo pomoje okrog 10 – 12 eur.Toliko sem dal jaz. Če bi kdo rad drugo barvo naj mi sporoči-rjava zna biti tudi ok.

Freestyle sekcija je uživala v Marini Juliji z vetrom za 4.7.

Majčke: Če bi kdo imel majčko Otroci burje Freestyle, naj mi piše na severigor@yahoo.com. Jaz si jo bom dal delat v kratkem.

sliding srfač in BREZ DOJENČKAMAJCAmanjša