Moj ljubi potuje s klavirjem na vlaku brez zadnje postaje...

...v daljavo z njim note bežijo, želijo še v druge si kraje. Moj ljubi verjame, da veter zapomni si vse melodije, raznosi jih, kakor je treba, najlepšo pa zame kje skrije. Moj ljubi ve dobro, da vzamem si pesem namesto zlatnika, saj moje srce se napolni z lepoto, ki vseh se dotika. Moj ljubi me čakal bo zadnji v svetlobi na koncu obzorja, kjer note razpeta so jadra v glasbi neskončnega morja. (Feri Lainšček)
Prisluhnite: Tih večer (Srečko Kosovel) Sanjava je vsa pokrajina kakor ljubezen najina. Tiho stopava tam doli, in kakor v sanjah okoli zgrinja pred nama tisoč se zvezd, a do nobene ni cest ... Ljubica, pozabiva, da nama dušo pokriva trudno telo, tja brez teles pohitiva, kjer se ljubezen izliva v sinje nebo.
Članek v spletni reviji Naši zbori
Profesionalna, povezovalna, izjemno potrpežljiva in vztrajna, konstruktivna in pozitivna. Naša Franka.
Klikni in pokukaj v našo knjigo receptov, kjer se vse pevke predstavljamo!
Zlato priznanje na regijskem tekmovanju odraslih pevskih zasedb 2017 v Postojni Vokalni skupini Vinika v originalnem sestavu (brez najetih pevcev).
Ptička briegarca. Uživajte v poslušanju sklopa pesmi Ludvika Zorzuta o Brdih! Harmonika: Radovan Kokošar

Namenite nam del dohodnine, saj vas nič ne stane...

...prelile jo bomo v naročilo novih skladb pri najmlajši generaciji domačih skladateljev in tako pomagale širiti repertoar za ženske zasedbe. Natisnite in izpolnite (ime, priimek, davčna, podpis) obrazec "Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije" in ga - oddajte katerikoli Viniki ali pa ga -oddajte na katerem izmed davčnih uradov; - enostavno naredite vse preko spletne strani e-davki.
Powered by Tempera & WordPress.